12 Mart 2015 Perşembe

Kişisel iflasın uygulandığı ülkeler


Kişisel İflas uygulamasının bulunduğu başlıca ülkeler


Kişisel iflas yani borçlarını ödeyemeyecek durumda olan kişilerin tıpkı sermaye şirketleri gibi iflasa tabi olmaları ve tasfiye sonucunda kalan borçlarının silinmesi, kişilerin çalışma ve iş hayatına dönmeleri, taze bir başlangıç yapmaları günümüz dünyasında yaygın bir uygulamadır. Bugün bir doğu ülkesi olan Çin Halk Cumhuriyeti, Hindistan, Rusya’da, bir Latin Amerika ülkesi olan Arjantin’de var olan kişisel iflas kurumunun Türkiye’de olmaması büyük bir eksikliktir.
Ülkemizde genel olarak sistemin ve ekonomik krizlerin iflasa sürüklediği insanlar mezara kadar borçlu yaşamaktadırlar. Bunun hiç kimseye, ne alacaklılara, ne topluma, ne de borçlulara, onların ailelerine hiçbir yararı olmadığı gibi sosyal facialara yol açan çağ dışı bir uygulamadır.
Günümüzde kişisel iflas; Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, İrlanda, Hindistan, Rusya, Hollanda, İsviçre, İsveç, İngiltere, ABD ve AB ülkelerinde uygulanmaktadır.



3 yorum:

  1. Attention Dear!!!

    DO YOU URGENTLY NEED A FAST LOAN?? FOR INVESTMENT?? CONSTRUCTIONS? EMAIL: (Informations@usa.com)OR(fastservice@mynet.com)

    FAST SERVICE LIMITED.

    www-info@usa.com
    Informations@usa.com
    fastservice@mynet.com
    wwwinfoinvestment@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben Bayan Olivia Daniel, hayat boyu fırsat kredisi veren özel bir borç verdim. Borçlarınızı ödemek için acilen bir krediye mi ihtiyacınız var veya işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi? Bir konsolidasyon kredisine veya ipoteğine mi ihtiyacınız var? Daha fazlasını istemek için çünkü tüm finansal problemlerinizi geçmişte bırakmaya çalışıyoruz. Finansal yardıma muhtaç olan, kötü bir kredisi olan veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan bireylere,% 2'lik bir oranla işletmeye yatırım yapmak için borç para veriyoruz. Bu aracı, size güvenilir ve faydalı bir yardım sağladığımızı ve kredi vermeye istekli olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Yani bugün bize e-posta ile ulaşın:
    (Oliviadaniel93@gmail.com)

    YanıtlaSil
  3. Bir borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. Özel borç vericiyim, düşük faizli ve makul faiz oranı% 2 olan şirketlere ve bireylere kredi veriyorum. E-posta: christywalton355@gmail.com

    YanıtlaSil